Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Benovien Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Organizare nunti Miracolo
80 lei
Brand
CAZARE,MIRACOLO
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Www.miracolo.ro..Restaurantul mic pt 60 locuri dotat cu o bucatarie ultramoderna conform normelor internationale va pune la dispozitie un meniu bogat in preparate romanesti dar si internationale (speram) pe gustul tutturor.

Restaurantul mare dotat pt. 200 locuri pregatit sa intampine pt toti cei care vor sa- si uneasca destinele la Miracolo. .Va asteapta si va sta la dispozitie.

Locul ideal unde amintirile nu se pot sterege niciodata. Cu un serviciu si servire de calitate speram sa ne ridicam la asteptarile dvoastra. Un loc unde fiecare colt si obiect transmite caldura si stare de bine pt sufletele si ochii dvoastra. .

Un loc in preajma caruia puteti profita de frumosul peisaj unic si deosebit pt pozele si filmarile dvoastra. . . Oferim cu mare caldura tot sprijinul si ajutorul nostru, in a duce la bun sfarsit si cu succes orice masa festiva care se va face la Miracolo. Va putem pune la dispozitie si alte srvicii de care ati putea avea nevoie. . Cum ar fi impodobirea salii, alegerea muzicii potrivite, si altele. . Cu o parcare ft generoasa pt 60 loc.

Cu un spatiu verde enorm amenajat cu terase acoperite exact pt tot ce aveti nevoie pt a va simtii minunat la Miracolo.
Din Gura in Gura